CÉGÜNKRŐL

1991 óta működő vállalkozásunk magánszemélyek által alakult. Villamosipari szerelvények, villamossági kábelek, és vezetékek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk. Beszállítóink között vannak nagyobb, illetve kisebb, feltörekvő cégek is, amely vállalkozások segítségével tudunk minden nap vásárlóink igényeit kielégíteni. Közöttük megtalálhatóak a nagy áramszolgáltató cégek, villamossági kivitelezők, kereskedők, kis és nagyvállalkozók.

Az értékesítés, beszerzés, gazdasági terület új irodaháza

 

Irodai, és irodán kívüli dolgozóink létszáma is fejlődő tendenciát mutat. Évről évre nő a számuk, mely a 2019-es évben több, mint 80 fő volt, és ma már a 90 kollégán is túlmutat.

Több, mint 1500 partnerrel, és  több, mint 250 beszállítóval dolgozunk együtt.

Területi képviselőink, és belső értékesítőink segítik partnereink munkáját. Regionális bontásban dogoznak kollégáink, a minél hatékonyabb kapcsolattartás, illetve ügyféligény kielégítés érdekében.

Regionális térképünk

 

Szeged-régiót a szegedi üzletünk szolgálja ki, mely Szegeden a Kollégiumi út 13-15 alatt található. Az ajtók mögött, nagy-szakértelmű értékesítőink várják, és látják el hasznos tanácsokkal a betérő vásárlóinkat.

 

Szegedi üzletünk

 

Az elmúlt években átalakult a cég struktúrája, és kialakítottunk területeket, melyekhez vezetőket rendeltünk. A cég strukturáltabbá tétele eredményezte azt, hogy mára elmondhatjuk, hogy exponenciálisan nő a hatékonyságunk, és ennek eredményeképp megemelkedett létszámú partnereink igényeit akár másnapi kiszállítással is tudjuk teljesíteni.

Mindezek mellett minőségirányítási rendszert,  ISO 9001:2015 -t is üzemeltetünk.

 

Céges csapatépítők, családi napok, karácsonyi, újévi, nőnapi programok színesítik az itt dolgozók életét, illetve támogatják rekreációjukat.

 

Növekvő infrastrukturális szükségleteinket az újonnan vásárolt személy-, és tehergépjárművek segítik, illetve a rajtunk kívül eső, de mégis a munkavégzésünkhöz szükséges Kollégiumi út 2019-es felújítása.

 

Telephelyeink, leányvállalatok:

Szegedi telephelyünk több mint 30.000 m2, raktárterülete a 2.500 m2‐t meghaladja. Leányvállalataink Romániában, Sepsiszentgyörgyön és Szerbiában, Szabadkán üzemelnek.

 

Szállítás, rendelkezésre állás:

Az áruszállítást az ország egész területén, ill. külföldön végezzük, főként saját tehergépjárműveinkkel. A termékek széles skáláját raktárról 24 órán belül szállítjuk, a speciális, egyedi megrendeléseket néhány napon belül teljesítjük.

 

Szállítást végző járműveink

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.