GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04091 Pályázat

 

A kedvezményezett neve: "FESZÜLTSÉG" Termelő és Kereskedő Korlátolt Felelőségű Társaság

 

A fejlesztés tárgya, célja: A TEÁOR 22.21 - Műanyag lap, lemez, fólia, cső, profil gyártása, valamint a TEÁOR 46.74 - Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme tevékenységeinket segítő fejlesztések támogatása. 

A projekt keretében az alábbi projektelemek valósulnak meg: 

- Infrastrukturális beruházás

- Ingatlan korszerűsítés

- Ingatlan átalakítás

- Napelem

- Eszközbeszerzés (infokommunikációs és technológiai fejlesztést eredményező)

- Szoftver vásárlás

- Soft skill és szakmai ismeretekre irányuló képzés

-Tanácsadás

 

A szerződött támogatás összege: 274 112 482 Ft, azaz kettőszázhetvennégymillió-száztizenkétezer négyszáznyolcvankettő.

A projekt tartalmának részletes bemutatása: 

Az alábbi projektelemek valósulnak meg a projekt keretében:

- Szeged, Kollégiumi út 26/B 26013/9 hrsz. telephelyén infrastrukturális illetve ingatlan beruházást kíván megvalósítani, melynek indokoltsága, hogy jelentősen javulhat a göngyöleg tárolási, rendelkezésre állási kapacitás, felgyorsítja az összeszerelési munkálatokat, a kiszerelést, lerövidül a logisztikai konfekcionálási szakasz, a gyártási és a kereskedelmi tevékenységünkhöz kapcsolódva.

- Megújuló energiaforrást hasznosító napelemes rendszer beszerzése és telepítése: a székhelyünkön található épület és a benne folyó munkák, tevékenységek (bontás, javítás, stb.) energiaigényének fedezése, illetve az energiatakarékos működés érdekében indokolt egy 50 kWp-os napelemes rendszer beszerzése/telepítése. 

- Csomagoló gépek beszerzése: a termékek minőségének és állapotának védelme, csomagolási elvárást támaszt a piac vevői oldalán.

- Újrahasznosító gépek: kábelnyúzógép multibig, Kábelnyúzógép MULTI max 38, kábelnyúzógép Stokkermill ST45100, Stokkermill turboflex 400, 7,5 kW egytengelyes forgókéses granulálógép, PVC darálógép, Smartpower 90/525 csomag-Fröccsöntő, Földkábel-nyúzógép: kábel és vezeték hulladék feldolgozása. Az újrahasznosító rendszerek beintegrálásával a saját és a mások által termelt vezeték hulladék dolgozható fel újra.

- Kiszerelő gépsor átorsózó, felcsévélő beintegrálása támogatja a szezonális megrendelési csúcsok teljesítését.

- Targoncák: a telephelyek közti termék és göngyöleg mozgatást támogatja.

- Workflow modul: a vállalatirányítási rendszer logisztikai modullal bővül továbbá bevezetésre kerül az automatizált dokumentumkezelés.

- Az új informatikai modul bevezetése, az automatizálódó logisztikai feladatok komplex vezetői munkavégzést igényelnek. Az új termékek bevezetése és új piacok elérése a kereskedelmi technikák fejlesztésére irányítja a figyelmet.

- A tanácsadási munkák ezzel összefüggésben a cég folyamatainak átvilágításával, valamint, egy a testreszabott – a napi és stratégiai döntések hatékony támogatását biztosító - kontrolling rendszer fejlesztéséhez kapcsolódnak likviditás tervezés témában.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. június 30.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04091

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.