COMMEL Üres kábeldob - PVC, 1f, 16A 250V 3500W, IP20; (cikksz.: 0998)

COMMEL-0998
Raktáron

A COMMEL kábeldobok már hosszú évek óta a minőségről és a biztonságról ismertek. Minden egyes terméket kézzel szerelnek össze, valamint szállítás előtt egyesével ellenőrzik azokat. A gyártás során mindegyik darab egy kétlépcsős ellenőrzésen megy keresztül mielőtt a végső minőség-ellenőrzésre sor kerül. A kábeldobokhoz mindegyikéhez élethosszig tartó garancia társul. Minden COMMEL kábeldob egy "Lifetime Warranty" jelzést kap, amely regisztrálásra kerül a COMMEL weboldalán, így biztosítjuk minden vásárlónk számára a garanciát. 

További információért kattintson ide!

Nettó4.708 Ft
Bruttó5.979 Ft
COMMEL Üres kábeldob - PVC, 1f, 16A 250V 3500W, IP20;  (cikksz.: 0998)
COMMEL Üres kábeldob - PVC, 1f, 16A 250V 3500W, IP20;  (cikksz.: 0998)
Kábeldobok - HOBBY LINE
Kábeldobok - HOBBY LINE

Már a termékcsalád nevéből is arra lehet következtetni, hogy ezeket a kábeldobokat kevésbé szélsőséges körülményekhez tervezték, még annak ellenére is, hogy néhány darabbal találkozhatunk ipari területeken is. A hosszú élettartam garantálása érdekében magas minőségű alkatrészeket építettek be a dobokba: galvanizált keretet, hőérzékelős kapcsolót, gyerekzárral ellátott konnektorokat, valamint törés ellenálló vas és műanyag dobokat. Ezen jellemzők alapján mindenki megtalálhatja a termékcsaládon belül azt, amely az elvárásainak a legjobban megfelel. 

Egyéb jellemzők - HOBBY LINE
Egyéb jellemzők - HOBBY LINE

Beépített túlfeszültség-védelem

Részletek, technikai adatok
Tulajdonságok
Foglalat
4 x 230 V ~ / 16 A
Átmérő (mm)
230
IP védettség
IP20

Legnépszerűbb termékeink

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.