COMMEL Kábeldob Profi Line Marinflex 3G1,5/25m - "Marinko" - PVC, 1f., (kombinált) IP44 (cikksz.: 200-398)

Szállítási idő 1-5 munkanap, vagy gyártói visszaigazolás alapján

A COMMEL kábeldobok már hosszú évek óta a minőségről és a biztonságról ismertek. Minden egyes terméket kézzel szerelnek össze, valamint szállítás előtt egyesével ellenőrzik azokat. A gyártás során mindegyik darab egy kétlépcsős ellenőrzésen megy keresztül mielőtt a végső minőség-ellenőrzésre sor kerül. A kábeldobokhoz mindegyikéhez élethosszig tartó garancia társul. Minden COMMEL kábeldob egy "Lifetime Warranty" jelzést kap, amely regisztrálásra kerül a COMMEL weboldalán, így biztosítjuk minden vásárlónk számára a garanciát. 

További információért kattintson ide!

Nettó34.049 Ft
Bruttó43.242 Ft
COMMEL Kábeldob  Profi Line  Marinflex 3G1,5/25m -
COMMEL Kábeldob  Profi Line  Marinflex 3G1,5/25m -
Kábeldobok - PROFI LINE
Kábeldobok - PROFI LINE

A PROFI LINE kábeldobokat azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik magas minőséget és nem hétköznapi körülmények mellett is megbízható termékeket keresnek. A dobok ellenálló kivitelezése, valamint a konnektorok, kábelek és egyéb alkatrészek gondos összeszerelése teszi különlegessé ezt a termékcsaládot. Gyakran találkozhatunk olyan PROFI LINE kábeldobokkal, amelyeket már több mint 20 éve használnak, így egyértelmű, hogy hosszú távú, tartós használatra tervezték ezeket. Ipari és otthoni használatra is egyaránt alkalmasak.

COMMEL - MARINKO
COMMEL - MARINKO

A COMMEL - MARINKO kábelek IP 44-es védettségüknek köszönhetően balesetmentesen használhatók extrém körülmények, pl. esős vagy párás időben is. Feltűnő narancssárga színüknek köszönhetően a szokásosnál könnyebben észrevehetők. A hosszabbító kábelek mellett a termékcsalád kínálatán belül CEE-Schuko és Schuko-CEE átalakítók is találhatók.  

Részletek, technikai adatok
Tulajdonságok
Kábel
MarinFlex 3G1,5
Foglalat
1 x CEE 230V / 2 x 230V
IP védettség
IP44
Kábelhossz (m)
25
Csatlakozó
CEE 230 V
Szín
narancssárga
Tekercs átmérője
280 mm

Legnépszerűbb termékeink

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.