COMMEL Kábeldob Profi Line Marinflex 3G1,5/25m - "Marinko" - PVC, 1f., IP44 (cikksz.: 200-397)

Szállítási idő 1-5 munkanap, vagy gyártói visszaigazolás alapján

A COMMEL kábeldobok már hosszú évek óta a minőségről és a biztonságról ismertek. Minden egyes terméket kézzel szerelnek össze, valamint szállítás előtt egyesével ellenőrzik azokat. A gyártás során mindegyik darab egy kétlépcsős ellenőrzésen megy keresztül mielőtt a végső minőség-ellenőrzésre sor kerül. A kábeldobokhoz mindegyikéhez élethosszig tartó garancia társul. Minden COMMEL kábeldob egy "Lifetime Warranty" jelzést kap, amely regisztrálásra kerül a COMMEL weboldalán, így biztosítjuk minden vásárlónk számára a garanciát. 

További információért kattintson ide!

Nettó23.326 Ft
Bruttó29.624 Ft
COMMEL Kábeldob  Profi Line  Marinflex 3G1,5/25m -
COMMEL Kábeldob  Profi Line  Marinflex 3G1,5/25m -
Kábeldobok - PROFI LINE
Kábeldobok - PROFI LINE

A PROFI LINE kábeldobokat azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik magas minőséget és nem hétköznapi körülmények mellett is megbízható termékeket keresnek. A dobok ellenálló kivitelezése, valamint a konnektorok, kábelek és egyéb alkatrészek gondos összeszerelése teszi különlegessé ezt a termékcsaládot. Gyakran találkozhatunk olyan PROFI LINE kábeldobokkal, amelyeket már több mint 20 éve használnak, így egyértelmű, hogy hosszú távú, tartós használatra tervezték ezeket. Ipari és otthoni használatra is egyaránt alkalmasak.

COMMEL - MARINKO
COMMEL - MARINKO

A COMMEL - MARINKO kábelek IP 44-es védettségüknek köszönhetően balesetmentesen használhatók extrém körülmények, pl. esős vagy párás időben is. Feltűnő narancssárga színüknek köszönhetően a szokásosnál könnyebben észrevehetők. A hosszabbító kábelek mellett a termékcsalád kínálatán belül CEE-Schuko és Schuko-CEE átalakítók is találhatók.  

Részletek, technikai adatok
Tulajdonságok
Kábel
MarinFlex 3G1,5
Foglalat
CEE 230V
IP védettség
IP44
Kábelhossz (m)
25
Csatlakozó
CEE 230V
Szín
narancssárga
Tekercs átmérője
280 mm

Legnépszerűbb termékeink

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.