Társaságunk 1991-ben alakult, tagjai magánszemélyek, fő tevékenységi köre kezdetektől fogva villamossági kábelek és vezetékek, valamint villamosipari szerelvények, szerelési anyagok nagykereskedelmi értékesítése. A folyamatos fejlődés eredményeként, cégünk az ország vezető kábel- és vezeték kereskedőjévé vált, ill. a szerelvény és szerelési anyag értékesítő ágazat  is fokozatosan fejlődik.

Beszállítóink között tudhatjuk a legnagyobb és legismertebb gyártók mellett a gyorsan fejlődő feltörekvő kisebb gyártókat. Mára már több, mint ezer megrendelővel állunk folyamatos kapcsolatban, melyek  között megtalálhatóak a nagy áramszolgáltató cégek, villamossági kivitelezők, kereskedők, kis- és nagyvállalkozók.

Telephelyeink, leányvállalatok:

Leányvállalataink  Romániában, Sepsiszentgyörgyön és Szerbiában Szabadkán üzemelnek.

Szállítás, rendelkezésre állás:

Az áruszállítást az ország egész területén, ill. külföldön főként saját tehergépjárműveinkkel végezzük. A termékek széles skáláját raktárról 24 órán belül szállítjuk, a speciális, egyedi megrendeléseket néhány napon belül teljesítjük.

Jövőkép:

Társaságunk jövőjét a már meglévő beszállítóival és megrendelőivel fenntartott, ill. folytatandó jó együttműködésre alapozza, ugyanakkor a jelentkező új piacok, vevők érdeklődését sem hagyja figyelmen kívül, nem is beszélve a beszállítói, gyártói oldalon jelentkező új termékekről, gyártókról, beszállítókról.

Minőségpolitikánk

Kapcsolódó dokumentumok
Magyarországi telephelyeink
Külföldi kirendeltségeink
Kapcsolat